RASNO MEŠANJE JE GENOCID

Ovo nije govor mržnje, ovo su biološke činjenice o rasi. Možda one nisu „politički ispravne“, ali činjenice nisu ništa manje činjenice, bile one „politički ispravne“ ili ne. Nauka nema ničeg zajedničkog sa mržnjom, već samo sa stvarnošću. TVRDIMO i čvrsto stojimo iza toga, da naša motivacija ne proističe iz uvrede ili mržnje, već iz najdublje ljubavi prema čovečanstvu i iskrene brige za dobrobit budućih generacija.

Ponos na svoju rasu, koji ne sadrži mržnju prema drugim rasama, je normalno i zdravo osećanje.

Mešanje krvi i time prouzrokovani pad rasnog nivoa su jedini uzrok odumiranja svih kultura, jer Ljudi ne propadaju zbog izgubljenih ratova, već zbog gubitka one sile otpora koja je svojstvena jedino čistoj krvi.

Postoji samo jedno najsvetije Ljudsko pravo, a to pravo je istovremeno najsvetija obaveza: brinuti se da se krv održi čistom, da bi se očuvanjem najboljeg ljudstva dala mogućnost plemenitijeg razvitka ovih bića.

Ono za šta mi moramo da se borimo je osiguranje postojanja i širenja NAŠE rase i NAŠEG naroda, ishrana njegove dece i održanje čistote njegove krvi, sloboda i nezavisnost otadžbine, da bi NAŠ narod radi ispunjenja misije, koja je i njemu dodeljena, od strane tvorca univerzuma, mogao da sazri. Svaka misao i svaka ideja, svaka nauka i svo znanje moraju da služe ovom cilju.

  14 reči:
„Mi moramo da osiguramo egzistenciju za našu rasu i budućnost za našu belu decu“.