SVRHA U ŽIVOTU

Život bez svrhe je puka egzistencija. Nema nikakvog značaja ili vrednosti. To je bezvrednost, ne konsekvenca. Ne računa se. Danas većina ljudi žive kao puki protoplazmički mehuri. Duhovno oni su nule, ništarije. Oni nisu zapravo pravi ljudi, nego zombiji. Ovi šetajući mrtvaci imaju samo jednu brigu: da se osećaju dobro, budu „srećni“, i da idu sa praznoglavim stadom. Ali to nije svrha, to je samo izgovor za mesečarenje i sebičnost. Nema nikakvu trajnu vrednost za budućnost. Zaista, aspiracije takvog mesečarenja mogu biti poređene sa pužem ili komarcem. U svakom slučaju ništa više nego prazna potraga za stvor komfora i ego-grafikacijom. Jedina razlika je što humanoidi rade u ćorsokaku, proizvodno/potrošačko društvo.

Danas veštački, materijalistički, politički ispravni, neo-boljševički, u stvari, ne nudi nikakvu višu svrhu. To može služiti samo dekadenciji, degeneraciji, dezintegraciji, stranoj naciji, i trenutnoj smrti.

Postoji ipak alternativa. Postoji svrha koja može transformisati puku egzistenciju u stvarnost, živeti kreativno i dati pravo značenje životu jedinki. Takva svrha povlači privrženost nečemu većem nego žaliti sebe. Tako nešto leži u transcedentnoj stvarnosti koja je manifestovana u rasi i krvi. U prirodnoj zajednici sopstvene vrste i u više od težnji Arijevskoj rasi prema boljem svetu, mi prepoznajemo svrhu pravih vrednosti naših najvećih aspiracija i privrženosti.

Taj koncept je rasni idealizam, i to je kamen temeljac našeg pogleda na svet. To počinje sa poštenim raspoznavanjem našeg sopstvenog identiteta i nasleđa kao deo veće grupe stvaraoca početka. Samo tada individualne strane nacije nestaju. Samo tada život priznaje vrednost i značenje. Samo tada pojedinac postaje ličnost. Samo tada je moguće pravo ispunjenje i zadovoljstvo kao pozdravljanje produkta najviše svrhe.

Postoji cilj koji sve čini mogućim. Ako veruješ da postoji više od života nego što je samo-zadovoljavanje, pacovska rasa, i veliko mesečarenje; ako hoćeš da se tvoj život računa, ako hoćeš da daš pravo značenje i vrednost, onda bi trebalo da nađeš jedan jedini cilj:

CILJ КOJI SE ZOVE NACIONALSOCIJALIZAM

DŽORDŽ LINКOLN ROКVEL