SKRIVENA ISTINA KOJA ĆE VAS OSLOBODITI

Svi vi rođeni nakon Drugog svetskog rata živeli ste u sistemu koji nas je odgajao da volite J(EW)UGOSLAVIJU. U školama ste učili, da su Četnici i Ustaše pobili milione Srba, Hrvata i Bošnjaka Muslimana. Četnik je Srbin, Ustaša je Hrvat. To su Vas učili. Učili su vas da mrzite Četnika i Ustašu, jer znali su da će deca koja dolaze mrzeti i Srbina i Hrvata. Lukavo i podlo su pisali udžbenike istorije, vodili vas na filmske predstave u kojima je Partizan bio i žrtva i pobednik, a Četnici, Ustaše i Nemci monstrumi i gubitnici. Vodili su vas na sletove i nosili ste štafetu Titu…Iz ruke u ruku…Iz Slovenske u Hrvatsku, iz Hrvatske u Srpsku, iz Srpske u Bošnjačku, iz Bošnjačke u Crnogorsku, iz Crnogorske u Makedonsku ruku. Štafeta je obilazila ove prostore, a vi ste mislili kako ona donosi jedinstvo…Uspeli su vas uveriti u to, ali zapravo vas je svake godine sve više trovala mržnjom prema Četnicima i Ustašama ili Srbima i Hrvatima. Svake godine bili ste sve dalje od Istine. Svake godine mrzeli ste jedan drugog sve jače. Učili su vas da su komunizam i crvena petokraka simboli mira, slobode i blagostanja. Učili su vas da Bog ne postoji i da su religije uzrokovale ratove i krvoprolića. Branili su vam da verujete, usadili su vam u glavu da je to sramota. Učili su vas da su sveštenici bili najgori krvnici.

Sve su vam to govorili, ali ćutali su kako je vaša rodbina bila u isto to vreme na Golom Otoku, po zatvorima, mučilištima i tamnicama. Nisu vam govorili da su milioni vaših rođaka morali napustiti svoje domove i otići u svet da traže spas. Nisu vam ni spomenuli milione Srba, Hrvata i Bošnjaka, koje su pobili u samo 15 dana po završetku rata. Pobili su ih jer su ih prevarom razoružali. Nisu vam rekli kako su Četnici i Ustaše tokom celog Drugog svetskog rata ginuli za svoj narod i ni jednog jedinog dana nisu međusobno ratovali.

Pokopali su istinu da ste u zadnjim danima rata ginuli kao lavovi rame uz rame, štiteći svoje porodice koje su bežale na Bleiburg pred crvenim terorom vođenim isključivo od ŽIDOVA. Učili su vas da je Nemac napao Jugoslaviju i čitav svet. Učili su vas da ste ubili 6 miliona Židova. Saosećali ste sa njima i zamrzeli Nemce…Zamrzeo ih je čitav svet.

Učili ste da su dve ogromne armije sa dva različita kontinenta došle tenkovima, brodovima, avionima na područje naše Evrope kako bi vas oslobodile…Dva najgora neprijatelja, nespojiva kao dan i noć, ujedinila su svoj komunizam i kapitalizam u borbu protiv Evropskih naroda. Došli su na vaš kontinent sa dva različita kontinenta i sa dve masivne armije. Došli su s ciljem da vas okupiraju i potpuno unište. Došli su s ciljem da unište vaše vere, narode, vašu istoriju i kulturu.

Nazvali su to ANTIFAŠIZAM!!!

Antifašizam je imao jednog gazdu: ime mu je ŽIDOV! Pobedili jesu, ali koga su oslobodili?

Oslobodili su „narod“ svoj (kaže pesma “Po šumama i Gorama”).https://www.youtube.com/watch?v=nJpd9lX5Bac

Oslobodili su Židove u zatvorima i logorima koji su bili vojska poznata po zločinima koje istorija do tada nije pamtila, oslobodili su PARTIZANE.

Nakon što su pobili milione Srba i Hrvata, pozatvarali hiljade očeva i uterali strah u kosti majkama, ANTIFAŠISTI su uzeli fakultete, bolnice, sudove, državne uprave, Policiju i Vojsku, te uspostavili novu državu i novu vlast. Nazvali su je JUGOSLAVIJA…Podučavali vas voleti, a učili vas mrzeti.

Vas, prave Srbe, Hrvate i Bošnjake nije trebalo učiti voleti svoje komšije. Vi ste se voleli i poštovali…Židov nema svoju zemlju na kojoj je odrastao, on nema svoju dedovinu. On je jedini koji mrzi sve što nije njegovo. Zato prisvaja sve što je tuđe. Državu su dobili 1948.g. Okupirali su Palestinu i nazvali je Izrael. Sve su to dobili, ali nemaju Dedovinu.

Znaju da je i to tuđe, a što je tuđe prokleto je.

Gde su nestala Židovska Prezimena pitam se? U Holokaustu? NE! Već svako Pametan zna da se to nije dogodilo. Židovska prezimena jesu nestala, ali na samo jedan način. Promenjena su u Srpska, Hrvatska, Slovenska, Nemačka, Mađarska, Rumunska, Ruska, Grčka i Muslimanska…

Ovo što sam vam rekao i napisao ima samo jedan cilj.

To je ISTINA i mir među vama ljudima može zavladati samo ako je shvatite i prihvatite!!!

Druga strana istorije (Najveća priča)