UPUTSTVO ZA PREPOZNAVANJE NOVOG SVETSKOG PORETKA

Globalna zver novog svetskog poretka u svim zemljama koje joj se klanjaju ima prepoznatljiv žig. Njen pečat se od Izraela, Amerike, Rusije i Kine kao udarnih pesnica poretka proširio i na banana državice na Balkanu. Svi ste postali samo “copy – paste” morbidnih vizija okultista koji se klanjaju lobanjama i kostima Izraelsko Američkog fakulteta Jejl.

Instaliranje na vlast podobnih i poslušnih, umesto vladavine sposobnih je idealan recept. Nesposobni politikanti kupljenih diploma kojima je prvo radno mesto u životu ministarsko, premijer koji mora da pokrene zamrlu ekonomiju bez dana radnog staža iza sebe su san svakoga ko želi da drugom državom upravlja telefonskim pozivom. Vladajuća elita, beskrajno zahvalna „stranim“ političarima što su je doveli na vlast ne bira sredstva za “ispunjavanje postavljenih uslova“.

Globalistička vizija sveta je jedno veliko selo, kojim se vlada iz jednog centra uz pomoć metoda Gulag tipa. Mejnstrim ideologija globalista je depopulacija – smanjenje stanovništva zemlje na “zlatnu polutku”, na prihvatljivih pola milijarde. Vladavina iz jednog centra podrazumeva eliminaciju suverenosti nacionalnih država, same ideje nacije i porodice kao osnove svakog normalnog društva. Prema toj viziji, države postaju prošlost, a nosilac vlasti je nesposobna politička elita potpuno zavisna od kapitala multinacionalnih kompanija. Međunarodni zakoni pravljeni u strogoj tajnosti se izglasavaju i usvajaju bez ikakvih pitanja, a njihova nadležnost je daleko iznad nacionalnih zakona i Ustava država.

Postavljanje nesposobnih i poslušnih politikanata na vlast rezultuje enormnim zaduživanjem države i potpunom rasprodajom svih nacionalnih resursa stranim kompanijama – po bagatelnoj ceni, ali uz astronomske provizije. Rasprodaja zemlje i poklanjanje vrednosti u koje su generacije ulagale uvek se pravda “višim interesima i neophodnom žrtvom”, kao i “investicijama u svetlu budućnost”- za dve godine.

Monopol „međunarodnih“ (uglavnom Izraelsko-Američkih) korporacija podrazumeva eliminaciju svake domaće proizvodnje. Visokim porezima i niskim cenama proizvoda se obezvređuje poljoprivreda, a izdržavanje preglomaznog državnog aparata rezultuje visokim taksama koje onemogućavaju opstanak domaćeg privatnog sektora. Nakon preuzimanja vitalnih strateških nacionalnih kompanija, prehrane, telekomunikacija, energetike i infrastrukture, na red dolazi preuzimanje vodenih resursa i drastično podizanje cena pravdano “ispunjavanjem uslova”. Luksuz više nisu kupovina automobila, stana ili letovanja na egzotičnim destinacijama, već hrana, lekovi, grejanje i voda.

Кorupcijom se sistemski razaraju svi vitalni delovi društva: od političara, epidemija se širi na policiju, sudstvo, zdravstvo, vojsku i naravno crkvu, kao ključnu političko-religijsku manipulativnu instituciju. Neadekvatno školstvo daje nefunkcionalne osobe ne samo u obrazovnom, već i životnom smislu. Trivijalnost postaju nacionalna istorija, religija, ljudske i moralne vrednosti, umesto kojih se putem mejnstrim medija forsira uspeh preko noći, bez rada i talenta, zločin i prevara bez ikakve kazne. Loše obrazovanje uništava talentovane osobe, a sve je podređeno kolektivizaciji društva kroz uz pomoć “kindergarten” edukacije.

Niko nije veći rob od onog koji lažno veruje da je slobodan

Depopulacija uzdignuta na nivo nove religije podrazumeva histerijsku promociju pederastije, što osim smanjenju broja stanovništva drastično povećava zaradu mafije “velike farme” kroz lečenje pratećih bolesti kao što su razni ubačeni virusi. Drugo oružje depopulacije je GMO hrana, za koju nezavisne naučne studije dokazuju da je uzročnik steriliteta, ali i da je uzročnik kancera, tumora i alergija. Najrazorniji efekat GMO hrane je taj što se poput naslednih bolesti efekti prenose na pokolenja.

Vakcinacija stanovništva je najmoćnije oružje globalista, javne i obavezne vakcine su praćene i sterilitetom, uz neke vrlo tajne provizije razne “gospode iz obora”. Poznati i naučno dokazani efekti vakcinacije osim steriliteta su paraliza (polio), leukemija, kancerogena oboljena, kao i neizbežni autizam. Naučne studije pokazuju da će zahvaljujući vakcinama svako drugo dete rođeno 2025. imati mentalne sposobnosti Dastina Hofmana iz filma “Кišni čovek”, što je činjenica koju gospoda eksperti za uho-grlo-slinu i proviziju uvek zaborave da napomenu gostujući na šarenim TV kanali(zacija)ma.

Moralni sunovrat društva se ogleda u ultimi zvanoj “religija svete provizije”, bitni su samo procenat i zarada, a žrtve mutnih kombinacija su samo – kolateralna šteta. Agenda 21 svoje korene vuče iz strategije “Кlovard-Piven”, kreirane od strane Izraelsko-Američkih “eksperata” pre pola veka, sa krajnjim ciljem pravljenja kompletnog stanovništva potpuno zavisnim od države. Totalna zavisnost kroz nemogućnost finansijske samostalnosti osoba van institucije državnog aparata daje totalitarnu moć „eliti“ koja vlada državom. Problem promašene ideologije je da kada državni aparat propadne, u ponor povuče i stanovništvo sa sobom.

Ako ne vidite žig i nije Vam jasno šta su to Novi svetski poredak i Agenda 21 http://drugastranaistorije.in.rs/?p=538– samo se osvrnite oko sebe.