COGITO, ERGO SUM

Ne nasedajte na priče i pogon na samo Vučića.

Većina Vas želi dobro, ipak vekovno zaglupljivnje čini svoje.Vi ne možete da shvatite, trenutno, koliko je problematika duboko, zapravo u Vama.

Ja Vas ne vređam,

Ja ne podržavam niti štitim Vučića,

Ja sam prinuđen da Vam kažem istinu koja boli,

Jedan „čovek“ ne može ni nadrealno da bude kriv za sve greške koje obitavaju upravo u Vama,

Mene odavno nije strah da se sukobim i sa njima, ali i sa leminzima, ma koliko njih da stane ispred mene, to jako dobro znaju i oni i oni koji misle da me poznaju i oni koji me poznaju.

Koliko treba biti lud da opijenoj masi godinama jasno govoriš da su Srbi Pagani? Znajući pritom koliko su baš ti tj. mi Srbi malo preterano opasni.

Ja nisam anti Pravoslavac već naprotiv.

Napustili ste svoje Korenje i niste krivi Vi već prevareni Preci, koji su takođe bili dobre volje, ipak ta volja nije bila njihova?

Naravno da nije bila njihova, to je volja onih koji su nam kolektivno usadili lažne bogove u „postojanje“.

Koliki je gnev Sila koje nas stvaraju ukoliko im okrenemo leđa sada je jasno Većini.

Ponavljam ko zna koji put: „Kada cvet zaboravi Koren, pada trulež umesto da leti polen“.

Klonite se Vučića i napada na njega jer ni on nije mentalno sposoban da savlada svu problematiku, nije čak ni blizu toga. Vi ste još dalje od rešenja problema ukoliko mislite da ćete skidanjem jednog „čoveka“ sa iluzija trona postići nešto.

Zapravo Vi većinom ne znate koliko su mentalno moćni oni koji su iza njega, to je neshvatljivo i abnormalno jako.

Zašto?

Zato što je njihova fizička snaga, usmerena preko njihovih mentalnih sposobnosti zapravo vaša snaga, a to znači da je vaša fizička snaga njihova, a vaš um navođen i izuzetno proračunat. Oni znaju kako i znaju na koji način da u Vama izazovu bes i usmere ga na samo jednu tačku koja je nebitna.

To je nadmoć vampira, oni su zapravo puni snage i znanja Vaših Predaka, a da Vi toga niste ni približno svesni.

Ja ne umanjujem vrednost nekoga ko ne zna već sabijam umišljenu vrednost onih koji misle da znaju nešto i pritom se još kurče bez osnova. To spada u narcisoidnu sumanutost. Narcise ću tiplovati za Zemlju dok postojim.

Ja sam odavno naučio sve njihove tehnike i oni jako dobro znaju sve to. Koliko su snažni i moćni sada se vidi na svakom koraku oko Vas. Ipak ja sam zaista brži i nisam sam, postoje znatno brži od mene i niko od njih nikada ne zna gde smo i šta zapravo Radimo.

Eliminisanjem jednog „čoveka“ Vi biste zapravo omogućili njima da nastave da stvaraju haos, to i jeste njihova poslednja odbrana, usmeriti donekle probuđene na pogrešnu metu?

Da.

Toliko su Vas opili.

Meni na ovom svetu nije žao ničega što skrnavi prirodne lepote i tokove. Većina Vas nikada nije ni razmišljala o tome. Vi ste ušli u prirodu, ali na sebičan način. Ona nema milosti.Gnevite Gromove, a da niste svesni ni Vi ni oni.

Oni su za mene obični brabonjci na Putu, tako bi trebalo da se postavite svi jer koliko je ovo trenutno loše u vašim usijanim glavama; to je zapravo opomena i mogućnost da se svako zapita, debelo debelo, na koji način i zašto je došlo do ovoga.

Ne to nije meditacija, čovek nije biljka, to je tihovanje i presabiranje samog sebe.

Niti se žalim niti se hvalim, većina Vas, bez uvrede u mojim očima deluje kao da ste moji pilići. To nije dobro. Šta mislite šta ste onda u očima židova???

Koliko pišem Vama toliko i njima dajem do Znanja da sam odavno izuzetno i savršeno izučio njihova znanja.

Tekstove koji su im nedokučivi, a svesno sam im dao priliku da ih kradu imaju svoju moć i nameru, baš kao što njihovi mediji imaju snagu i uticaj na Vas. Ta krađa tekstova ima efekat kao da mi iz ruku otmu bombu sa koje sam pre toga isčupao osigurač. Neka im je srećno čitanje.

Njihove tehničke i bilo koje magije na mene nemaju uticaj. Do toga treba dogurati. Možda je neophodno shvatiti šta je to borba? Šta je to pružanje nekakve ljubavi kojom su Vas zatrovali do te mere da je pružate njima, a na taj način gazite ne samo sebe već sve one mučenike koji su se borili da se Vi desite i sve one koji od Vas očekuju sigurno mesto pod Nebom.

Teško je shvatiti šta i koliko nemira se stvara promocijom nekakvih „bogova“ kroz svetlo Peruna? U rogu Vremena i Prostora Svaroga?

Ja se toga ne odričem, a Vi se dobro zamislite.

Zašto nisam ubio, a imao sam priliku da ubijem preko sto židova koji Vas čine na ovce?

Nema efekta.

Tim činom samo bi nezasluženo bez borbe, a sa verom u boga kojeg su Vam oni uvalili, sasvim nezasluženo dobili krila i većina bi samo nastavila skrnavljenje svega što Vredi, ubeđeni da je to taj bog i da tako treba.

Izvinite molim „vas“ ako tako treba i JA sam tu.

Ako mogu JA pored hiljade i hiljade napada koji su nesnosni do te mere da šiklja krv i duša na usta, a pritom koske krckaju, onda može Svako. Postepeno, mirno, hrabro i mudro.

Ja kada pokleknem nakon borbi po inim i svetovima i dimenzijama dok masa spava čekajući da im neko drugi rešava probleme, Ustanem. Stojim na Zemlji silen Znanjem da sam JA taj koji mora.

Dišem nekim čudom Vazduh koji ste zaboravili;

Gledam u Sunce kojeg se plašite;

Pratim Mesec i gledam ono što nazivate nekakvim zvezdama, a zapravo su Jata Predaka i Potomaka;

Obožavam Vodu za koju bih poginuo iako me je nemoguće ubiti;
Širim ruke ka Nebesima koja niste pogledali sem slučajno ponekad;

Ne molim se nikome i ničemu jer Znam da sve čemu se moljakate zapravo sami gazite i skrnavite i zaboravljate.

Tražim da Vam se da ono što već imate, a ne želite da se uhvatite samostalno u koštac sa svojim glupostima. I sve JA to razumem.

Jedini odgovor za kojim ću lutati, možda sebično, ko zna koliko i gde je :

Zašto baš JA?

Iako Znam da sam tu da se borim za lepotu i dobrotu koju neko, tamo daleko u budućnosti mora da nauči Čuvati?

Druga strana istorije