GENERAL DŽORDŽ PATON O ŽIDOVIMA

General Džordž Paton o Židovimai Nemcima za vreme savezničke intervencije u Nemačkoj.

Iskren, bez dlake na jeziku ispričao je šta je video i doživeo:

„Znam da se izraz „izgubljena plemena Izraela“ odnosi na plemena koja su davno nestala, a ne na ovo Judino pleme kojeg su potomci ovi sadašnji kurvini sinovi. Međutim, moje lično mišljenje je da je i ovo pleme „izgubljeno pleme“ – izgubilo je svaku čast i poštenje“.

„Ti Židovi ne razumeju čemu služe kupatila i odbijaju upotrebljavati toalet. Koriste toalete za skladištenje konzervi, smeća i otpada. Odbijaju koristiti WC-e, draže im je „olakšati“ se (obaviti nuždu na pod) na pod“.

„Ušli smo u sinagogu, bila je prepuna najsmrdljivije hrpe čovečanstva koju sam ikada u svom životu video. Smrad je bio tako strašan da sam se skoro onesvestio, a tri sata kasnije sam propustio ručak kad sam se toga setio“.

„Očito virus židovske osvete pokrenut od strane Morgentaua i Baruha protiv svih Nemaca i dalje deluje. Naraeđeno nam je da svi nemački civili moraju biti izbačeni iz svojih domova zbog potrebe zbrinjavanja „Prognanika“, ali pogrešno je postavljati se prema Židovima kao „Osobama Prognanicima“ jer su oni niži od životinja“.

„Protivim se iskreno tom Nurnberškom „poslu“ kao i slanju ratnih zatvorenik na rad kao roblje u strane zemlje gde će biti izgladnjivani do smrti.

Ako je to što radimo Nemcima „Sloboda“, dajte mi onda smrt.

Nije mi jasno kako se Amerikanci mogu toliko nisko spustiti. To je potpuno židovski u naravi.

Zanimljivo je setiti se da smo se borili Revolucijom za odbranu ljudskih prava i imali Građanski rat za ukidanje ropstva, a sada smo prekršili oba principa“.

„Postoji jasan i očit židovski uticaj na štampu i medije koji pokušavaju implementirati komunizam. Potpuno su izgubili Anglo-Saksonski koncept pravde. Bili su vrlo iznenađeni kada sam im rekao da neću nikoga kažnjavati pre nego mu se uspešno dokaže krivica na sudu“.

„Berlin me čini tužnim. Nemci su bili jedini častan narod koji je ostao u Evropi. Uništili smo dobru rasu ljudi i sada ćemo ih zameniti divljacima i cela Evropa će biti komunistička“.

„Degradiran sam sa čina vojnog izaslanika i zapovednika 15. Vojske. Nisam nesrećan. Draže mi je izgubiti čin nego biti krvnik najbolje rase Evrope“.

ZATO ŠTO JE OTKRIO ISTINU I PLANIRAMO NEŠTO UČINITI PO TOM PITANJU, PATONA SU ŽIDOVI UBILI!!!

Druga Strana Istorije