PORUKA O (SAKRIVENOJ) ISTINI

Svi mi rođeni nakon Drugog svetskog rata živeli smo u sistemu koji nas je odgajao da volimo JUGOSLAVIJU.
U školama smo učili, da su Četnici i Ustaše pobili milione Hrvata, Srba i Bošnjaka Muslimana. Ustaša je Hrvat , Četnik je Srbin. To su nas učili. Učili su nas mrzeti Ustašu i Četnika, jer znali su da će deca mrzeti i Hrvata i Srbina. Lukavo i podlo su pisali udžbenike istorije, vodili nas na filmske predstave u kojima je Partizan bio i žrtva i pobednik, a Ustaša, Četnik i Nemac monstrumi i gubitnici. Vodili su nas na sletove i nosili smo štafetu Titu…Iz ruke u ruku… Iz Slovenske u Hrvatsku, iz Hrvatske u Srpsku, iz Srpske u Bošnjačku, iz Bošnjačke u Crnogorsku, iz Crnogorske u Makedonsku ruku. Štafeta je obilazila ove prostore, a mi smo mislili kako ona donosi jedinstvo…Uspeli su nas uveriti u to, ali zapravo nas je svake godine sve više trovala mržnjom prema Ustašama i Četnicima ili Hrvatima i Srbima.
Svake godine bili smo sve dalje od Istine. Svake godine mrzeli smo jedni druge sve jače. Učili su nas da su komunizam i crvena petokraka simboli mira, slobode i blagostanja. Učili su nas da Bog ne postoji i da su religije uzrokovale ratove i krvoprolića. Branili su nam da idemo u crkve i džamije, usadili su nam u glavu da je to sramota. Učili su nas da su svećenici i popovi bili najgori krvnici. Sve su nam to govorili, ali ćutali su kako je naša rodbina bila u isto to vreme na Golom Otoku, po zatvorima, mučilištima i tamnicama. Nisu nam govorili da su milioni naših rođaka morali napustiti svoje domove i otići u svet tražiti spas. Nisu nam ni spomenuli milione Srba, Hrvata i Bošnjaka, koje su pobili u samo 15 dana po završetku rata.
Pobili su ih jer su ih prevarom razoružali. Nisu nam rekli kako su Ustaše i Četnici tokom celog Drugog svetskog rata ginuli za svoj narod i ni jednom nisu međusobno ratovali.
Pokopali su istinu da smo u zadnjim danima rata ginuli kao lavovi rame uz rame, štiteći svoje porodice koje su bežale na Bleiburg pred crvenim terorom vođenim isključivo od ŽIDOVA.
Učili su nas da je Nemac napao Jugoslaviju i čitav svet. Učili su nas da smo ubili 6 miliona Židova. Saosećali smo sa njima i zamrzeli Nemce. Njih je zamrzeo čitav svet.
Učili smo da su dve ogromne armije sa dva različita kontinenta došle sa tenkovima, brodovima, avionima na područje naše Evrope kako bi nas oslobodili … Dva najgora neprijatelja, nespojiva kao dan i noć, ujedinila su svoj komunizam i kapitalizam u borbu protiv Boga i svih Evropskih naroda. Došli su na naš kontinent sa dva različita kontinenta i sa dvi masivne armije. Došli su sa ciljem da nas okupiraju i potpuno unište. Došli su sa ciljem da unište naše vere, narode, našu istoriju i kulturu.
Nazvali su to ANTIFAŠIZAM!!!
Antifašizam je imao jednog gazdu: ime mu je ŽIDOV!
Pobedili jesu, ali koga su oslobodili?
Oslobodili su narod svoj (kaže pesma “Po šumama i Gorama”). Oslobodili su Židove u zatvorima i logorima koji su bili vojska znana po zločinima koje istorija do tada nije pamtila, oslobodili su PARTIZANE.
Nakon što su pobili milione Srba i Hrvata, pozatvarali hiljadeočeva i uterali strah u kosti majkama, ANTIFAŠISTI su uzeli fakultete, bolnice, sudove, državne uprave, Policiju i Vojsku, te uspostavili novu državu i novu vlast. Nazvali su je JUGOSLAVIJA. Podučavali su nas da volimo, a učili da mrzimo. Nas Srbe, Hrvate, Bošnjake nije trebalo učiti voleti svoje susede. Mi smo se voleli i poštiovali… Židov nema svoju zemlju na kojoj je odrastao, on nema svoju dedovinu. On je jedini koji mrzi sve što nije njegovo. Zato prisvaja sve što je tuđe.
Državu su dobili 1948. Okupirali su Palestinu i nazvali je Izrael. Sve su to dobili, ali nemaju Dedovinu. Znaju da je i to tuđe, a što je tuđe prokleto je. Gde su nestala Židovska Prezimena pitamo se samo? U Holokaustu? NE! Svi več znaju da se to nije dogodilo. Židovska prezimena jesu nestala, ali na samo jedan način. Promenjena su u Hrvatska, Srpska, Makedonska, Slovenska, Nemačka, Mađarska, Rumunska, Ruska, Grčka i Muslimanska…
Sve ovo što sam vam rekao ima samo jedan cilj.
To je istina i mir među nama Ljudima širom sveta.
Druga strana istorije 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>