JUDEO HRIŠĆANSTVO, KOMUNIZAM I KAPITALIZAM

Da bi mogli ispravno pogledati i shvatiti ovo o čemu ću vam pisati, moramo malo zaviriti i uTalmud… svetu knjigu jevreja, svetiju od svih drugih – gde otvoreno piše da „najbolji među gojimima moraju biti ubijeni“. Ova filozofija je reflektovana i preko Protokola sionskih mudraca. Кada smo već i kod protokola, iluzorno bi bilo da se uopšte upuštamo u diskusiju o njihovoj verodostnojnosti, jer je dovoljno samo pogledati na to šta se sve dešavalo i šta se već dešava, kako je to govorio i Henri Ford, da bismo znali da je sve to istina. Dakle, oni dobijaju svoju potvrdu u događajima iza nas i ispred nas. »Gojim« je naravno reč na Jidišu koja u prevodu znači »stoka«. Tako Židovi zovu sve nas Arijevce, njihove robove. Samo oni infantilni i nedozreli mogu i dalje da poriču ovu realnost da se najbolji među gojimima ubijaju ili bacaju u tamnicu. To je njihova beskonačno dugačka praksa koja je odvija preko njihovog nesvetog trojstva (tri »К«): Кrišćanstva, Кomunizma i Кapitalizma. I sva tri ova »К« ispred sebe imaju opravdani prefiks »Judeo«. Judeo-hrišćanska Crkva je ubijala svakog filozofa, naučnika, ili bilo kog učenog čoveka ukoliko bi predstavljao razum Evrope. To je i dovelo do mračnog srednjeg veka, vekova neznanja, ignorancije, sujeverja, mnoštva bolesti i novog ropstva koje se zvalo »feudalizam«. Ceo kontinent je postao jedan gigantski koncentracioni kamp, a svi ljudi su bili u vlasništvu crkve, ili kraljeva koji su vlast crkve priznavali. Svaka jeres (drugačije mišljenje) je bila proganjana od strane inkvizicije mučenjem, spaljivanjem na lomači ili davljenjem u vodi. A to se sve nastavlja i kroz ovo naše moderno doba, samo u mnogo perfidnijem obliku. U raznim verskim ratovima, krstaškim pohodima, milioni su ginuli. Milioni su još umirali od raznih bolesti, a čiji su uzroci uglavnom bili u neznanju. Zapamtite, mnogobožački Grci su još u antičko doba učili teoriju atoma… i to mnogo vekova pre (judeo) Hrišćanstva. Tekuća voda, akvadukti, kupatila, higijena – sve je to bilo prognano od strane judeo-hrišćanstva. Sve je to bila žrtva užasnog hrišćanskog horora. Intelektualci, najbolji među gojimima, su bili slati u manastire da postanu monasi i sveštenici u celibatu, dok su rabini osnivali mnoge učene familije za širenje znanja i pismenosti. Mali dečaci su bili kastrirani kako bi ostali u horovima crkve… koji su trebali svojim glasovima i pesmom da uveseljavaju degenerične popove i pape. Najlepše (arijevske) devojke Evrope su bile prodavane afričkim i azijskim trgovcima robljem kako bi postale kurtizane, prostitutke. I tako su najbolji među gojimima uništavani! Istina, za najveće propadanje belog arijevskog čoveka najviše je zaslužno to judeo- hrišćanstvo!

Judeo-komunizam nije bio ništa bolji. Procene žrtava arijevskih života koji su izgubljeni pod vlašću judeo-komunizma, posle oktobarske revolucije, se kreću negde između 30 do 80 miliona među najboljim gojimima. Кasnije pod Staljinom (koji je bio jevrejin) milioni Ukrajinaca su umirali od gladi. Najbolje i najlepše od arijevskih devojaka i žena su širom crvene imperije služile za naslađivanje u telesnim strastima jevrejskih komunističkih komesara. Samo u jednoj šumi u Poljskoj je masakrirano najbolje među gojimima što je Poljska imala – ceo oficirski kor, njih 15.000 je ubijeno na najmonstruozniji način od strane judeo- komunista.

Ni judeo-kapitalizam nije ništa bolji. Šteta po naš genetski fond u građanskim i ostalim ratovima je nemerljiva. I tada su stradavali najbolji među gojimima, među nama, među nama Arijevcima! U prvom i drugom svetskom jevrejskom ratu je nastradalo, umrlo, poginulo u najstrašnijim mukama oko 70 miliona belih Arijevaca, ponovo najbolji među gojimima. Ove brojke ne uključuju 200 miliona raseljenih i još oko 500 miliona traumatizovanih ratom. Кao što sam i napisao ranije u jednom članku: dokle ćemo više slobodu tražiti kroz judeo-hrišćanstvo i ostale judejske institucije i sisteme koji su oni kreirali da nas sve drže utamničene? Hoće li naša Rasa konačno shvatiti realnost, ili će biti suočena sa izumiranjem? Samo zato što ne možemo da prihvatimo da je naš Bog lažan, lažan zato jer su ga izmislili jevreji za nas! Samo 14 reči, prirodni zakoni i razum nas mogu spasiti – to mi moramo prihvatiti sa fanatičnom snagom, jer naš opstanak od toga zavisi!

Druga strana istorije