REALNI HOLOKAUST

Hajde da malo pričamo o REALNOM (PRAVOM) Holokaustu.

Pre židovsko boljševičkog preuzimanja Rusije, SAD-a, Velike Britanije, Nemačke, Japana, Italije, Jewgoslavije i drugih, svi su bili saveznici u tzv. „Beloj armiji“ (ta armija imala je zastavu koju Rusija danas ima) koja se borila protiv crvenih (boljševika) i crnaca (anarhista) u ruskom građanskom ratu, pre Drugog svetskog rata.

 

Jevreji koji su preuzeli Rusiju (Vladimir Ilič Lenjin, Leon Trocki, Karl Marx, Izrael Epštain i tako dalje) ubili su ruskog cara i njegovu porodicu.

 

 

Jevreji su nastavili da uništavaju hrišćanske crkve ostavljajući sinagoge netaknute. Hrišćani su poslati u radne logore u Sibir ili su pogubljeni. Ima mnogo svedočenja o ovome, ali nećete naći mnogo papirologije jer je to bila tajna država kojom je vladao teror.
 
 

Činjenica je da je upravo komunizam pod jevrejskom vladavinom izmislio koncentracione logore.

 

Boljševički Židovi su vam laži o plinskim kombijima koje pripisuju nemačkim zločinima protiv Jevreja. Njih je izmislio Isai Berg, Jevrejin koji je radio po instrukcijama Genrika Yagode, Jevrejinom i masovnim ubicom, koji je bio na čelu NKVD-a.
 
 

Evo malo informacija o jevrejskom masovnom ubici i šefu NKVD-a.

 

Yagodo je ubio više od 10 miliona ljudi, svi hrišćani. Zapamtite, u to vreme nije bilo razdvajanja crkve i države. Hrišćani su bili neprijatelji i hrišćanski narodi su morali da umru. 7 miliona ljudi u Ukrajini ubio je Lazar Kaganovič (Lazar mesar), Jevrejin!

 

Čak su i hemijske ratove izmislili Jevreji.
 
 
 
Sve u svemu, oko 66 miliona Rusa je ubijeno od strane Jevreja. U Ukrajini, Jevreji su sistematski izgladneli više od 7 miliona ljudi. U jednoj maloj šumi u Poljskoj, ležalo je 22.000 tela poljskih nacionalista ubijenih od strane Jevreja. Lista se nastavlja i nastavlja …
 
 

U komunističkoj Kini, gde su Jevreji radili zajedno sa Maoom na stvaranju komunističkog režima, ubijeno je preko 800.000 Kineza, više od milion je raseljeno, a možda i najrazorniji čin ratovanja u istoriji dogodio se, samo da bi mogli potisnuti japansku vojsku.

 

Od stranih komunista u Kini, 85 do 90% njih su bili Jevreji. Ovo su isti oni Jevreji sa kojima je Henri Kisindžer (i sam Židov) radio da uspostavi trgovinske veze sa SAD-om u vreme kada je Nikson bio predsednik. Ako imate bilo kakve sumnje da se nekome od ovih „ljudi“ može verovati, ispravite ih na vreme i prestanije ta sumnjate da je ono što oni rade i govore istina…sve je laž.

 

Boljševički Jevreji i njihova komunistička teroristička mašina uzeli su više života, između ruskog građanskog rata i kraja rata u Vijetnamu, od bilo koje druge katastrofe koja je poznata čovečanstvu, sem crne kuge, koju je takođe izazvao jevrej.

 

Ako ne verujete da su komunizam, partizanski pokret, Crvenu armiju, itd stvorili Jevreji i da su oni ubili sve te ljude, sve što treba da uradite je, da samo malo istražujete i u svojim glavama sklapate kockice. Svojim istraživanjima ja vam samo pomažem da dobijete što više informacija, kako bi vas one podstakle na razmišljanje.

 

Pogledajte u kakvoj su situaciji danas Amerikanci recimo. Bajden i njegova ratno huškačka mašinerija (kao i svi predhodni američki predsednici) pokušavaju da uvedu zakone kako bi ućutkali sve koji pišu negativno o Jevrejima. Mi ovde, na ovim prostorima se suočavamo sa istim stvarima sa kojima se suočavaju i Amerikanci, ali biće još gore jer nemamo saveznike. Evo jednog primera: Antisemitizam je bio kažnjiv smrću u Sovjetskom Savezu.
 
 

Evo nekih Staljinovih Jevreja:

 

Da ne zaboravimo Franklina Delana Rosenfelda, koji je možda najprljaviji Jevrej od svih do sada.

 

Da bi se Istina shvatila, potrebna je samo FUNKCIONALNA PISMENOST i jaka volja…ništa nije sakriveno, sve ja na dlanu, na izvol’te.

 

Druga strana istorije