ŠTA SE DOGODILO SRBIMA, HRVATIMA I BOŠNJACIMA (MUSLIMANIMA) I KAKO SE RODILA MRŽNJA? DEO 3.

NEMAČKI PREPOROD

U Nemačkoj 1933. dolazi na vlast Adolf Hitler i on se u startu obračunava sa Židovima u vlasti, medijima, školstvu, kulturi, a posebno se obračunava sa bankarima. Židove izbacuje sa svih funkcija u državnoj vlasti i postiže se ekonomska nezavisnost. Država naglo cvete, a narod se veseli i po prvi puta u istoriji stvarno uživa.

Međutim, Židovi zadržavaju svoje medije i konstantno i bezobzirno propagiraju komunizam i demokratiju, i na sve prljave načine blate novu nacional-socijalističku progresivnu vlast. Ne polazi im za rukom, jer nemački narod se ujedinio i napokon je otvorio oči videvši u živo da su upravo Židovi kočili njihov napredak i namerno stvarali bedu i glad. To ne može niko poreći!

Okolne zemlje, pa tako i Jugoslavija gledaju taj napredak i, naravno, od svoje vlasti očekuje da sledi nemački primer. Vlast se pokušava praviti da ne čuje svoj narod, a narod je još glasniji tako da se širom Hrvatske organizuju neverovatni masovni protesti građana i traži se da se Židovima smanji mogućnost pljačke i njihovog vođenja naroda u propast. Protestii se masovno organizuju u svim većim i manjim gradovima Hrvatske.

Naravno da ovo nismo učili u školi niti u bivšem, niti u sadašnjem sistemu. Upitajmo se zašto? To je istorija, zar ne? Iz istorije se uči kako nam se greške ne bi ponovile. No, greške se konstantno ponavljaju, a mi ih vidimo kao da dolaze po prvi put. To je tako jer nam neko vešto skriva istorijsku istinu. Sakrivali su nam u bivšem sistemu, sakrivaju je i danas pa je lako zaključiti da su na vlasti i pre i danas isti ljudi, zapravo neki novi ljudi, ali takođe pripadnici iste nacije ili iste sekte!

Godine prolaze, Nemačka raste, narodi gledaju, a u Jugoslaviji se priprema uništenje i likvidacija dinastije Karađorđević po istom sistemu koji su izveli Židoboljševici u Rusiji 1917. godine. Židovi-komunisti Staljin, Lenjin, Trotski i drugi na lukav način i podmuklo dok je ruska vojska na Krimu, a Kremlj je nezaštićen, izvode prevrat – državni udar!

Ruski komunisti su već bili nahuškali radnike promovišući im ljudska prava i iskoristili su priliku dok nema vojske i nagovorili narod da zaposednu Kremlj i svrgnu dinastiju Romanov. Nakon kraćeg bega Romanovi bivaju uhvaćeni i cela kraljevska porodica zajedno sa decom i ostalima biva smaknuta na grozan način. Bez ikakvog objašnjenja KOMUNISTI uništavaju kraljevsku diktaturu i uvode Diktaturu Proletarijata.

U Rusiji započinju masovna ubistva svih pravoslavaca i svih inteligentnih i malo bogatijih ljudi. Istovremeno se izgladnjuje narod i oduzima se stoka, žito i oruđe, sve u IME NARODA. Kog NARODA, ponovo se postavlja pitanje. A odgovor je – židovskog NARODA, partizanskog NARODA, komunističkog NARODA! To je prava istina!

Čitajući celi tekst koji vam donosimo u delovima, postavljamo  pitanje šta je uopšte bilo tačno od svega onoga što smo učili u školi i što slušamo u medijima? Hitler zločinac, ustaše i četnici zločinci, partizani oslobodioci, u Jugoslaviji se dogodila obnova, narod je postao konačno slobodan… Danas opet kontra priča – da smo živeli u mraku, a vidimo da smo danas sve siromašniji i sa sve manjim pravima…

Zaključak je samo jedan: Lagali su nas u komunizmu, lažu nas i danas, a lažu nas isti – stvarni vladari i onog doba i ovog doba – ŽIDOVI! Čini se da je pojam Cionisti izmišljen samo za one turbo bogate koji drže konce u svojim rukama, a zapravo su rasporedili svoj narod po celom svetu, tu su pored nas, naši susedi, kolege, promenili su imena, proglasili se nestalima, ubijenima, a zapravo su u svim tim jamama Hrvati, Srbi, Muslimani i ostali nežidovski narodi!

Poslušajte židovsku partizansku pesmu koju peva JEVREJKA Branka:

https://rutube.ru/video/c14b1a0e8bea25e7f11cb3cfe9e4bc7f/?pl_type=user&pl_id=1461303

 Druga strana istorije & Najveća priča

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>