PISMO NARODIMA

Ovo što pišem, pišem jer se osećam DUŽAN to reći mom SRPSKOM narodu, a i svim ostalim narodima.

Ne želim da se bilo ko uvredi, ali želim da svi o ovome dobro razmisle.

40 000 židova je živelo u tzv. NDH (Nezavisna država Hrvatska). Naravno, svi već trebate znati da je JASENOVAC laž koja je poslužila da se Hrvati i Srbi mrze i da na osnovu te laži koja se konstantno plasira, u vama raste sve veće nepoverenje i mržnja jedan prema drugome.

Danas je ta laž MRTVA.

Ja znam da su to izmislili neprijateljski nastrojeni židovi… I to ne samo prema pravim Srbima, već i prema Hrvatima i Muslimanima.

Od tih 40 000 židova, (reći ću minimalnu brojku) 50% ih je do 1942. promenilo prezime i veru.

Pavelić je recimo to dekretom zabranio i naredio im da vrate prezimena na staro, jer je znao da je to njima samo maska kako danas vi ne bi znali uopšte da ti židovi postoje. Židovi ga nisu poslušali, a Jugoslavija im to menjanje imena nije branila.

Danas ih u Srbiji, prema popisu iz 2011. (po Wikipediji) ima 787, ali stvarna brojka je najmanje nekoliko stotina hiljada puta veća.

Kod „susjeda“ je slučaj sa njima isti kao i u Srbiji.

Originalna židovska prezimena menjali su u Srpska, Hrvatska i Muslimanska…Danas to čine u još većoj meri.

Koji bi bio razlog da sad svi mi Srbi odjednom odemo farbati automobile u drugu boju i menjati tablice? Ja ne znam šta bi nas na to nateralo osim nekakva kriminalna radnja.

Židovi govore da su to činili da se sakriju od progona, ali pitanje je jesu li državne vlasti toliko „glupe“ pa su valjda krile te dokumente u kojima piše njihovo staro ime, i da li je li policija bila tako „tupava“ da kad bi tražila nekog recimo Jakova Goldmayera i videla da živi na adresi D. Dimitrijevića 16, i kad bi na toj adresi našla prezime Zlatić, tad bi zaključili da Goldmayer ne postoji i otišli kući?

Jeste li toliko naivni da poverujete u tu laž? Pitam se, baš se pitam jeste li glupi toliko???

Dakle tu glupavu laž o tome da su menjali prezime kako bi se sakrili od progona ne uzimam zaista kao nešto ozbiljno.

Krili se jesu, i kriju se, ali ne od progona, već zbog neke druge radnje koju verovatno sprovode i koju planiraju.

Tako da danas vi mislite da je neki Ljubič zapravo Hrvat, a zapravo je Herzel u originalu, ili Zmajlović, bio bi Drach, ili Drachen, Baum – Drvarić, Bošković, Tomašević, Milošević…itd, i tako se oni korak po korak ubacuju među vas, truju vas i vode vam državu, a vi toga niste svesni.

Vi mislite Hrvat je kriv, Hrvat misli Srbin je kriv, a Musliman krivi i Srbina i Hrvata…i tako u krug stotinama godina unazad.

Druga strana istorije