JEVREJSKA PROPAGANDA PERVERZIJE KOD DECE

U najnovijoj diznijevoj animiranoj seriji «Zvezdana princeza i sile zla», po prvi put je prikazano nekoliko istopolnih parova koji se ljube. U najnovijoj epizodi popularne dečije crtane serije su prikazana parove homoseksualaca koji se ljube na tribinama. Uprkos činjenici da su u pitanju sporedni likovi, zapadni novinari su pohvalili predstavnike Disney zbog hrabrosti.

2014 godine je kompanija pokušala da uvede lezbejski par u «Srećno Čarli». Pilot epizodu je oštro kritikovala nevladina organizacija One Million Moms, zbog čega je epizoda na kraju prestala da se prikazuje.

Zatim je bilo reči o filmskoj adaptaciji bajke «Lepotica i zver» sa popularnom glumicom Emom Votson, koju su filmofili zavoleli nakon uloge u serijalu o Hariju Poteru. Reditelj Bil Кondon je rekao da je posebno osmislio jednog od junaka – slugu Lefa – kao homoseksualca koji je zaljubljen u svog gospodara Gastona. Mnogi bioskopi su odbili da prikažu film.

Disney nije prva filmska kompanija koja je počela da pokazuje istopolne parove deci. U julu 2016 godine se «LGBT epizoda» pojavila u crtanom filmu Nickelodeon.

Walt Disney Company je drugi veliki medijski konglomerat je Direktor je Jevrej Michael Eisner.

Walt Disney Company drži Walt Disney Television, Touchstone Television i Buena Vista Television, a Walt Disney Motion pictures uključuje Walt Disney Pictures, Touchstone Pictures, Hollywood Pictures i Caravan Pictures.

Walt Disney Company je vlasnik i kompanije Miramax Filmsa, koju vode jevrejska braća Bob i Harvey Weinstein.

Dok je porodica Disney bila vlasnik, kompanija je bila poznata po crtanim filmovima i porodičnoj zabavi. Međutim, čim je kompanija prešla u jevrejske ruke (Eisner je preuzeo Walt Disney Company 1984. godine) počela je da proizvodi bolesne i proste filmove kao Star Vs The Forces Of Evil, Кids, The Crying Game, Priest…

Eisner je vlasnik i Capital Cities/ABC koja drži televizijsku mrežu ABC (vlasnik sportske mreže ESPN, njen predsednik je Jevrej George Bodenheimer).

Iako prvenstveno telekomunikacijska kompanija, ABC/Disney zarađuje milijarde u izdavaštvu – vlasnik je Walt Disney Company Book Publishinga, Hyperon Booksa, Miramax Booksa i Disney Publishing Worldwidea. Disney poseduje šest dnevnih novina i 20 magazina.