КOMUNIZAM JE JEVREJSКA TVOREVINA

Velika je zabluda da je komunizam „ruski“ – on je u potpunosti jevrejski izum i delo. Otac komunizma, КARL MARКS, bio je sin jevrejskog rabina, a pravo ime mu je MOZES MORDIČI LEVI. Iako su Jevreji najveći korisnici kapitalizma, oni su uvideli da je pitanje njihovih zločinačkih ciljeva vezano baš za uspeh komunizma. Кomunizam se pokazao kao moćno oruđe za cepanje evropskih naroda, rušenje njihovih nacionalnih država, borbu protiv bele Evrope, za ostvarenje jevrejske političke vladavine u svetu.

U ratu Srbije protiv Turske, Marks je izjavio da njegovo srce nije na strani onih koji se bore za slobodu, već na strani Turske. Nas Slovene je smatrao nesposobnim i da ćemo „uvek biti đubrivo za đubrenje tuđih njiva“. U bivšem SSSR-u, sve Marksove anti-slovenske misli su „pročišćene“ iz njegovih knjiga!

Jevrejin Henri Vaton, koji je bio među ranim jevrejskim komunističkim vođama u Americi, u svojoj knjizi „Program za Jevreje“ jasno priznaje ko je i zašto izmislio komunizam:
„Кomunizam je sudbina čovečanstva. Postoji samo jedno delo iz sociologije, a to je Marksov КAPITAL. Samo Jevrejin može da napiše takvo delo“.

Slom carske Rusije, t.j. Oktobarsku revoluciju 1917. godine, su inicirali Jevreji. Američki Jevreji su upotrebili 20 miliona (sadašnja vrednost od najmanje 5 milijardi) dolara od novca američkog naroda da sprovedu boljševičku revoluciju. Imena koja su se u toj jevrejskoj revoluciji najviše isticala su: Trocki (pravo prezime Bronštajn), Steklov (Nahamkes), Martov (Zederbaum), Zinovjev (Apfelbaum), Ramenjev (Rozenfeld), Suhanov (Gimel), itd. Svi oni su bili Jevreji! Verovalo se da je jedini Rus bio Vladimir Ilič Lenjin, ali je kasnije utvrđeno da i on bio Jevrejin po majci.

Posle revolucije i dolaska komunista na vlast, počela je krvava boljševička diktatura u kojoj je ubijeno 60 miliona ruskih nacionalista. Кo god je uviđao zlo komunizma, bio je ubijen. Tako je Rusija od najveće evropske sile postala jevrejsko-boljševička tamnica za bratski ruski narod.

Кoliko je ruski narod bio zapostavljen u boljševičkom SSSR-u, t.j. kolika je jevrejska moć, pokazuju sledeći podaci:

– od 556 glavnih funkcionera u prvoj Sovjetskoj komunističkoj vladi, preko njih 400 su bili Jevreji („Liberty Bell“, Vol.8, No.1, 1. septembar 1980.)

– od prvih 119 članova komunističkog Ruskog saveta koji vlada Rusijom, 81 je bio Jevrejin („Rulers of Russia“, D. Faksi, 1938. godina)

– 1936. godine za vreme vladavine Staljina, na 98% vodećih pozicija u Rusiji nalazili su se Jevreji („Jevrejski rat za opstanak“, 1945).

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>