DEMOKRATIJA

Demokratija – sistem u kome niko nije odgovoran. Skupštinska većina glasa zakone, izvršna vlast ih sprovodi. Ko je kriv ako je zakon antinarodan i nepravedan? Nema krivca. Izvršna vlast nije kriva jer “samo sprovodi”. Skupštinska većina? Krivica većine ne postoji. Ako većina izglasa, mora da imaju pravo. Osim toga oni koji su izglasali te zakone oni ih ne sprovode, nego izvršna vlast, a vlast nije kriva jer “samo sprovodi” i tako u krug…Odgovornost je domena pojedinca, a demokratija je bazirana na većem broju „ljudi“ i tako nikada niko nije odgovoran ni za šta. Tu i tamo uklone neku osobu sa pozicije da pokažu da se nešto pozitivno za narod dešava i rešava, ali ta osoba im je odavno prestala biti važna ili je negde nešto zabrljala u njihovom planu. Ovo što smo opisali, ova predstava za javnost bez kraja se kotrlja dalje.

Ova vlada, bivša vlada, ova afera, ona afera, svi vide da se vrtimo u krug, ali niko ne dovodi u pitanje uređenje zvano demokratija. Zašto? Uzeli ste zdravo za gotovo da je to idealno uređenje i jedino moguće. Od kuda vam te ideje? Zašto bi moralo biti tako? Jer tako kažu profesori u školama i masovni mediji pa mora da je istina. Dr. William Pierce o demokratiji i Protokolima Sionskih mudraca: 

Zašto Židovi vole demokratiju? 

 

Veritas vos liberabit

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>