GAVRILO GABRIJEL PRINCIP

Gavrilo Gabriel Princip je bio mladi agitator i komunista. Sa Srbijom, Srbima i Pravoslavljem nije imao ama baš ništa. Bio je bio čistokrvni JEVREJ, ali nažalost uspeli su ga predstaviti kao borca za Srbe..

Niste to znali? To je istina!!!

Sve su ŽIDOVI dobro i lukavo isplanirali. Oni nemaju časti i ponosa. Njima je svejedno hoće li biti Srbin, Hrvat ili Eskim… svet je njihov cilj… Prvi svetski rat im je poslužio da unište Nemačku, nas da zavedu, da Englezi otmu Turcima Palestinu i istovremeno da razbiju carsku Rusiju…Sve su to uspeli.

Gabriel, Gavrilo ili Avram Princip… kakav je to PRINCIP Srbin? Židovi su osnovali udruženje Mladi Turci i razbili su kalifat 1908. u isto vreme napravili su udruženje Mlada Bosna…. vrlo lukavo zar ne? Tamo su Turci, a ovde Bosanci. Cilj Mlade Bosne bio je da se lažima prikupe pravi bosanci za neke ciljeve koje su oni predstavili kao SLOBODA. Ali kad govorimo baš o Gavrilu, Gabrijelu, Avramu Principu, tada govorimo o ČISTOM Židovu koga su Bosansko Sarajevsko Muslimanske vlasti uhapsile, i ubile. Baš zato što su muslimanske vlasti to učinile, prigodno je bilo da se kaže da je Srbin… eto ti opet mržnje među Srbima i Muslimanima… tu je počelo sve. Ima jedna stvar koja se ne zna, a to je dokumenat sa pesmom… Sve do 1945. u Bosni su Srbi Hrvati i Muslimani zajedno pevali ovu pesmu… 1945. je strogo zabranjena.. „Jabanđija (ciganin) i Ćiftija, dva NAŠA NEBRATA, krade, laže , skuplja od nas silna zlata“.… zabranjena je za pevanje po cenu života.

 Druga strana istorije