„SODOM“ – RUSKI FILM O LGBT POPULACIJI

 

Pogledajte i podelite obavezno ovaj film preveden na Engleski i u linku dole na Srpski jezik. Jedan je od najboljih na ovu temu. 

Pripremite um i želudac… Zaista degenerično i u pozadini se nazire pedofilski plan. Pa tako saznajemo da muški pederi žele isključivo mušku decu, a lezbejke isključivo žele žensku decu. Nije teško sabratii 2+2 i shvatiti šta se krije iza tih “želja“.

Jedino što nedostaje u filmu je, a jako je važno naglasiti: Da Židovi stoje iza LGBT populacije zapada. Ovo je jako važno jer neupućeni bi mogli kriviti belce sa zapada, s obzirom da je film ruski, nije teško shvatiti kako se tu može stvoriti nesporazum i prevideti da Židov stoji iza ovoga. 

U smislu kad neupućeni pomisle gledajući “svo zlo dolazi sa zapada”, treba ispraviti u: “Svo zlo dolazi od Židova”.

Bez brige ova populacija napreduje i na zapadu i na istoku i u Rusiji samo je na nižoj stepenici gradacije.

Kako je rečeno u filmu od strane američkog novinara, sve ide ovako:

1. Tolerance – tolerancija, podnošenje, ostavljanje “na miru” iako se ne slažete sa time.

2. Acceptance – prihvatanje.

3. Celebration – slavljenje, prajdovi.

4. Promotion – promocija kao nešto poželjno.

5. Forced participation – prisilno sudelovanje – učenje kroz školsko obrazovanje, obavezna edukacija na temu u školama, tv programi, finansiranje LGBT organizacija vašim novcem, gej prajdova… itd. 

6. Punishment if disagreed – kažnjavanje ako ne prihvatite tu populaciju ili je pokušati sprečiti i oponirati na bilo koji način, razni zakoni protiv slobode govora, antidiskriminacijski zakoni sa kaznenim ishodom u slučaju kršenja istih.

Ovim parametrima možete oceniti u kom su stadijumu pojedina društva određenih zemalja, pa i naše. 

 

 

Veritas vos liberabit

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>