ZAŠTO JE TITO NAKON RATA MASOVNO GRADIO ATOMSKA SKLONIŠTA?!

Da li ste se nekada zapitali, zašto je TITO nakon rata počeo sa masovnom izgradnjom atomskih skloništa, a u pokorenoj EVROPI to nije bio slučaj.

Evo objašnjenja:

Nakon što je Evropa pokorena od vojski sa drugih kontinenata, usledili su masakri koje istorija planete ne pamti od samog postanka. Nemački narod je 1940. brojao 80 miliona ČISTIH NEMACA. 20 miliona ih je izginulo tokom šest godina rata, a nešto manje od 20 miliona su pobili Židovi i sluge 1945,1946, i to u Nemačkoj, Jugoslaviji, Poljskoj, Češkoj, Mađarskoj. Govorimo o 20 miliona Nemaca nakon rata. Naši su narodi pretrpili isti genocid tako da su isti ti gadovi nakon Bleiburgha pobili preko MILION Srba Hrvata i Muslimana, što je ogromna brojka s obzirom na veličinu naših naroda.

Tim genocidom Židovi su dobili mogućnost da nas lažu i uče nas ono što žele. Ovo što piše ovde slobodno može svako proveriti gledajući statističke i demografske podatke EVROPE:Morate znati i to, da je u Evropi živelo 5 200 000 židova. U Berlinu je 1940. živelo oko 200 000 židova, a nekim čudom 1946. 250 000. Kako to, zar nisu istrebljeni u Holokaustu?

Dakle laž o Holokaustu je takva glupost da u to može poverovati samo onaj koji želi verovati. U Hrvatskoj ih je živelo 40 000, od kojih je 36 000 do 1942. promenilo prezimena u Hrvatska ili Srpska kako bi danas bili kamuflirani. kao što vidite, danas imamo židovske vlade u našim državama. Ko bi to rekao?

ATOMSKA SKLONIŠTA……

Zanimljivo je kako nikome u Jugoslaviji nije bilo jasno zašto je TITO insistirao da se svake godine izgrađuju, čiste i opremaju ATOMSKA SKLONIŠTA, i provode akcije NNNI (ništa nas ne sme iznenaditi).

Nakon genocida Evropskih naroda, Židovi, kako bi zaštitili sebe za budućnost bacaju bombe na JAPAN u avgustu mesecu i to po civilima. To čine tri meseca nakon završetka rata, a Japan je bio potpuno nemoćan jer već godinu dana nije imao ni kapi goriva. Priče da se Japan nije hteo predati su priče za malu decu,. ŽIDOVI bacaju bombe kako bi pokazali EVROPSKIM narodima da su beskrupulozni gadovi koje ljutski život ne zanima. Ta pretnja je usmerena protiv svih nas od tog dana i TITO je u slučaju napada imao rešenje koje bi po izlasku iz skloništa pružalo takav otpor židovskom agresoru da su se čak i oni sami toga pribojavali. TITO je iskopirao HITLERA i mi smo po tom sistemu imali zdrave i jake ljude u zemlji, a koji su svi do jednog mogli itekako dobro nositi pušku. Ali ŽIDOV se ugurao i u vrh JNA, jer zapravo su je i oni napravili. Gledajući na to da je 80% Partizana bilo židovske nacionalnosti (do 1943,) uopšte nije čudno. Ta ista JNA je ’90-tih napravila rat na ovim prostorima, vodila UDBU, DB, KOS i ostale službe, uključujući i USKOK, PNUSKOK, Državno tužilaštvo i sudstvo. Ko ne veruje neka proverava.

Budite vi i dalje slepi i pored otvorenih očiju, ali ovo će pročitati i neko pametan i razmisliti.

           Neke od fotografija Titovog atomskog skloništa u Konjicu

 Druga strana istorije

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>