ZABRANJENA ISTORIJA (ONO ŠTO SE NIJE SMELO ZNATI)

Četnici i Ustaše nisu bili pobednici u Drugom svetskom ratu, pa samim tim i nisu pisali istoriju Drugog svetskog rata na ovim prostorima. Postoje nepobitni dokazi da su Četnici i Ustaše, kao regularne vojske svojih međunarodno priznatih država, sarađvali međusobno u odbrani od komunističkih bandita, u čemu im je pomagala i nemačka vojna sila.

Tokom ratnih godina, ambasada NDH je funkcionisala u Beogradu, u okviru korektnih odnosa sa vladom Milana Nedića. Nakon pobede komunista, koji su i danas na vlasti, i u Hrvatskoj, i u Srbiji, napisana je zvanična verzija tog segmenta istorije. Za svaku izrečenu sumnju u tu zvaničnu verziju, streljane su čitave porodice ili su glave porodica odvođene na Goli Otok.

U strahu da deca ne iznesu neku „protivzakonitu“ informaciju iz kuće, što bi bilo kobno za porodicu, ljudi su pred decom ciljano pričali „zvaničnu“ verziju, po kojoj su Četnici bili prljavi, smrdljivi, masni, neobrijani i kosati, što uopšte nije bilo tačno. Ustaše su predstavljene kao patološki monstrumi koji žive samo da bi klali Srbe, što takodje ne odgovara istini.

U poslednjem ratu na Balkanu, koji su bez dileme izazvali naslednici nekadašnjih komunista, upotrebljene su paravojne jedinice sa opisanom kostimografijom. Cilj je bio da se među mladim naraštajima potvrdi „oficijelna“ verzija Drugog svetskog rata i da između Srba i Hrvata ostane kontrolisana tenzija, koja ce olakšati eksploataciju, i jednih, i drugih.

Kada danas neko kaže: „Meni je deda pričao kako su nas Ustaše / Četnici masovno klali i kako je skoro cela familija završila preklana u jami.“ – taj ne laže. Deda mu je to stvarno pričao ali ne zato što se to tako desilo, već da dete ne bi negde van kuće pričalo drugačiju verziju od one komunističke. Istina je da je mnogo više Srba i Hrvata pobijeno nakon 1945-e, nego tokom 4 godine rata.

Naslednici komunističkih zločinaca su i danas na vlasti u Srbiji i Hrvatskoj, a otpor reviziji zvanične verzije je i ozakonjen.

Četnici javljaju Ustašama gde se nalaze Partizani.

Četnici, Ustaše i Domobrani nazdravljaju zajedno protiv nadiruće judo-komunističke najezde

Originalna slika sa parade vojno policijskih snaga u Beogradu 1944.

Milutin Milošević 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>