AMERIČKA GENOCIDNA MAŠINA

Ubijanje Bele rase

Napišite ovo među zvezdama i uklešite u kamen:“Američka policijska i vojna sila, zajedno sa njenim medijima, industrijom, religijom i finansijama su agenti koji se koriste za mešanje, zbacivanje i istrebljenje Bele rase“.

1. Samo 8% zemaljske populacije su Belci, a samo 2% su Bele žene sposobne za rađanje.

2. Neizbežni rezultat rasne integracije za Belu rasu je genocid, kao što se sada dokazalo kroz istoriju. Nametanje ili ohrabrivanje rasne integracge je namerni i podli genocid.

3. Američka 101. vazdušnodesantna divizija je u američkim školama upotrebila bajonete da bi se sprovela rasna integracija.

4. Pod federalnim američkim zakonima policija je teško pretukla Bele majke u južnom Bostonu kada sa one protestovale protiv nametnute integracije njihovih škola.

5. Amenka poriče Beloj rasi njene sopstvene nacije, škole, komšiluke, organizacije, religije, istoriju i sve što je neophodno za rasni opstanak.

6. Politika otvorenih granica je oslabila i uništila evropsko rasno i kuhumo nasleđe Belih Amerikanaca.

7. Američki federalni program „affirmative action“ na legalan način nameće diskriminaciju protiv Belih amerikanaca u zapošljavanju i obrazovanju odričući mogućnost belcima da sebi priušte da imaju porodicu.

8. Federalne ubice su otišle na izolovanu planinu u državi Ajdaho da bi ubile 14-o godišnjeg dečaka i majku četvoro dece, samo zato što su bili Belci i hteli da žive među sopstvenom vrstom. Ovo je samo jedan od bezbrojnih primera.

9. Američki federalni zakoni zabranjuju zapošljavanje Belaca koji neće da sprovode programe rasnog mešanja.

10. Mediji u Americi i holivudska fllmska industrija promoviše interrasnu propagandu za nametanje „Novog Svetskog Poretka“.

11. Američki „pravosudni sistem“ uklanja ili ubija svakog Belca koji se efektno bori protiv judeo-hrišćanstva i judeo-američkog ubijanja Bele rase.

12. Američka vojska je iskorištena da uništi rasni genetski potencijal naše drevne Evropske domovine, prvo uz pomoć rata (dva puta!), a onda 50 godina okupacije sa obojenim američkim trupama.

13. Bela rasa je lzgubila preko sto miliona svojih najboljih ljudi u amenčkim krvavim i nepobedničkim ratovima u 20. veku. koji su vođeni za dobrobit internacionalnih finansija.

14. Judeo-hrišcanstvo, fundamentalna religija Amerike i Evrope, je jedna univerzalistička, anti-prirodna, strana. robovska religija nametnuta silom Belim narodima već 2000 godina.

To je genocid!

Apsolutno, neshvatljivo zlo, ime mu je federalno, ime mu je AMERIKA!

Napisao: David Lane

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>