ČINJENICA KOJA NAM SE SKRIVA DECENIJAMA

Kada je Kralj Aleksandar odlazio na put u Marseilles 1934. godine, mogao je birati hoće li ići do Francuske automobilom, ili još udobnije vozom, ili će odabrati najduži, ali najsigurniji put. MOREM – brodom…Taj put nije samo dužinski najduži već je i vremenski itekako dugačak. Kralj Aleksandar odlučio je da će ići Brodom! Zašto? Razlog je jasan, i to potvrđuje atentat u Marsseillesu. Kralj je iz sigurnosnih razloga odabrao brod, kako bi sprečio atentat koji se mogao izvesti na bilo kojoj deonici puta, od Beograda do Francuske. Na tom putu kralj je napisao i rekao je javno:…“KADA SE VRATIM IZ MARSSILLESA, OBRAČUNAĆU SE S JEVREJIMA U MINISTRASTVIMA, I UNIŠTIĆU MASONERIJU.” Uz sve sigurnosne mere, Kralj je ubijen.

 
Ko ga je ubio i šta znamo o tom čoveku? Većina vas verovatno ništa. Ubio ga je Vlado Šofer.
                                        KO JE VLADO ŠOFER I ZAŠTO JE ON MENJAO IME?
Vlado Šofer bio je samo šofer, ili drugim rečima Vozač u kraljevskom voznom parku. Vlado se rodio u Bugarskoj i to od oca i majke ŽIDOVA, a ime mu je bilo Vlado Georgijev Černozemski, da bi naknadno promenio ime u Veličko Dimitrov Kerin. Mi smo u školi učili samo jedno…“Kralja je ubio Vlado ŠOFER”… Ko je, i zbog čega, po treći put skrivao pravo ime ubice i njegovo poreklo? Ko, i zbog čega još dan danas u školama decu uči na površan način sve ovo tako da bi dečji mozak prihvatio,…Vlado kao ime…a Šofer kao prezime? Naravno, učili su nas da je Bugarin.
To je tačno kao što je tačno da se ovca koja se ojagnjila u Sloveniji može predstavljati kao Slovenka i još će nam u školi o njoj govoriti.
Ovca je ovca, gde god se ona ojagnji. Srbin je Srbin, bio on rođen u Angoli ili u Sibiru. Hrvat je Hrvat, bio on rođen u Hrvatskoj ili u Kanadi. Na to bi svako trebao biti ponosan. Zbog čega bi Židov trebao skrivati da je židov i zbog čega bi čovek trebao menjati ime ako nema šta kriti? Jako je bitno i značajno još nešto. Želimo znati razlog zbog koga nam naše državne i školske institucije kriju istinu o tom atentatoru, revolucionaru i ubici?
Nakon ubistva Kralja Aleksandra, situacija u zemlji se još više pogoršava, a Židovi-Masoni zauzimaju još oštrije stavove prema Hrvatima, Srbima i svima ostalima. Ali, kako su oni često menjali imena, Hrvati su ih videli kao Srbe.
Mnogi će sada reći: “Pa nije nas židov žandar mlatio palicama i zatvarao. Židovi su bankari, a ne žandari! Mlatio nas je Srbin.” Da istina je, mlatio nas je i Srbin, a ponekad čak i Hrvat Žandar. Ko je dao naredbu je bitno, a ne ko sprovodi naredbu.
Danas naše policije, ne svojom voljom, vrše i osiguravaju prisilna iseljavanja naših građana koji su OPLJAČKANI bankovnim kamatama. Njima je naredio neko! Ko?… Je li to Srbin…ili možda Hrvat?…Čini nam se da je “neko”uspeo po ko zna koji put zakonom ozakoniti pljačku i otimačinu. Sve se to čini u korist BANKARA! Znamo ko su ti bankari i znamo da ni Srbi ni Hrvati kroz istoriju nisu bili poznati po tome.
Williem Shakespeare nam je jasno rekao ko su Mletački Trgovci i na koji način naplaćuju kamatu. Sada možete i sami zaključiti ko je i kako uspeo promeniti Srpske i Hrvatske zakone i ko tera naše Policajce da čine zlo svom narodu. Nemojmo biti naivni pa kriviti svoje… To neprijatelj uspeva, ali neće večno. Sada ako samo malo razmislite možete i sami zaključiti ko je i zašto naredio da se ugnjetava sve NEžidovsko u doba Kraljevine.
Druga strana istorije