KU KLUX KLAN

Prvobitni Ku Klux Klan je pre sto godina odradio ogroman posao spašavajući Belu rasu na jugu od mešanja koje su nametali Židovi i crnci i koje bi do danas bilo potpuno završeno u Americi. Ku Klux Klan iz 1860. godine je bio dobra organizacija koja je uradila ogroman posao i pokazala da će se beli čovjek, kada bude priteran uza zid, boriti da spasi svoju rasu.

Međutim, “ponovo rođeni” Ku Klux Klan, koji je ponovo napravljen 1915. godine, ni po čemu nije ista organizacija, niti ima iste principe. U stvari, današnji Ku Klux Klan je sasvim druga „zverka“. Organizovali su ga pripadnici masonskog reda, koga su stvorili Židovi i koji ga i danas kontrolišu. Ku Klux Klan je danas još jedan lažni front u koji Židovi učlanjuju i okupljaju dinamične i potencijalne lidere Bele rase koji bi sudelovali u stvarnoj borbi protiv Židova. Neutralizuju se oni koji poseduju borbeni duh i zdrave instinkte za borbu. Cilj je da okupe te dobre bele ljude u svoju organizaciju i da ih gurnu u lažnu borbu koja će završiti porazom, neutralizovati ih i učiniti beskorisnima. Klan se služi veštom podvalom. Navodno je protiv Židova, crnaca i, začudo, katolika.

Dok su prva dva legitimne rasne mete, dotle neprijateljstvo prema katoličanstvu stvara religijski jaz unutar Bele rase i time negira svako dobro koje bi se moglo postići na drugim poljima. Tako postaju opravdane sve kritike o zatucanosti i stvara se neprijateljstvo među mnogim pripadnicima Bele rase, odnosno, prema katolicima. Ovu šizofreniju Židovi su, naravno, isplanirali sa namerom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>