KRISTALNA NOĆ

Većina vas je čula za Кristalnu noć (nem. Кristallnacht), koja se desila 9. na 10. novembar, 1938. godine, kada su Nemci izašli na ulice i napadali Jevreje, razbijali Jevrejske izloge, i palili Sinagoge. „Oh, ovo je grozno“, tako su nam govorili, ali tu je bila i mrtva tišina kada je u pitanju događaj koji se desio 24. marta, 1933. godine – kada su jevrejski lideri, u ime Jevrejske dijaspore, objavili rat Nemačkoj, samo zato što je Hitler pobedio na izborima.

Od tog dana, pa sve do 9. novembra, Jevreji širom sveta su napadali Nemce, razbijali nemačke prodavnice, maltretirali kupce koji su pokušali da uđu u nemačke prodavnice, organizovali su kampanje za širenje anti-nemačke propagande, lepili plakate, delili letke, ubijali Nemce, pa čak i silovali nemačke žene – samo zato što su bili Nemačke nacionalnosti ili su bili pro-nemački orijentisani (mnogo više nego što su bili anti-jevrejski raspoloženi).

Neki primeri anti-nemačkih jevrejskih akcija koje su preduzete 1930-ih godina:

Nemački narod je video šta se dešavalo, ali im nije bilo dozvoljeno da odgovore zbog Nemačke vlade – i zbog toga se čekalo pet i po godina, sve dok jedan „poljski“ Jevrejin u Parizu nije ubio Nemačkog diplomatu Ernst vom Rath-a.

                                                                     Ernst vom Rath

 

Tek onda su Hitler i njegovi ljudi rekli: „U redu, mi više ne možemo da sprečimo naše ljude da reaguju..“ zatim su rekli policiji da ne zaustavljaju narod, kao što su do sada svih ovih godina radili. Кonačno! Кonačno je Nemcima dozvoljeno da uzvrate onima koji su toliko dugo preuzimali AКCIJE protiv njih! Rezultat toga je bila „Кristalna noć“.

Zapamtite ovo kada neko sledeći put spomene „Кristalnu noć“. Upamtite ovo sledeći put kada vam budu govorili u školi šta je dobro a šta je loše, ko su dobri momci a ko loši momci. Možda ćete shvatiti da vam nisu govorili istinu ni o drugim istorijskim „činjenicama“. . Možda ćete shvatiti da oni koji su na vlasti, nisu vaši prijatelji; da oni rade za neprijatelje Evrope!