KRV NIJE VODA

Da biste shvatili šta je to u stvari komunizam, a i sadašnji ekomunizam morate prvo da znate šta je to pentagram (petokraka) i šta predstavlja kao simbol u okultnim ritualima (sektaštvu, pravom sektaštvu), u ritualima koji su opšte prihvaćeni u društvu na sofisticiran način, a i sve više u svim religijskim institucijama. Morate da znate koliko simbol preko podsvesnog nivoa utiče na „svesni“ nivo pogledavši ga samo, a kamoli ukoliko potpisom ili kakvom drugom pristupnom radnjom predate sami sebe istom.

Jarac je belosrpsko Božanstvo koje je došlo zajedno sa Srbima u vreme Cara Herakla koga su sivooki ((vampiri) (Aškenazi)) kasnije ubili na mučki način. Kod Srba bio i ostao Božanstvo šuma i planina jer je na takvim terenima u svom nivou svemoguć. Germanski je takođe ali Germani su tada već bili zatrovani i podeljeni, a reč German u prevodu znači Beli čovek koji putuje. Sivooki (lažna braća, trgovci) uništavaju i ubijaju sve što mogu već hiljadama godina.

To se dešavalo za vreme kralja Nina Belovog koji nije naš kralj već kralj otpalog i posrnulog plemena loših Germana. Skalpiranje glave Jarca je njihov „sveti“ ritual, a kada skinu skalp Jarcu dobija se oblik pentagrama (petokrake). Ti isti „ljudi“ su pobili recimo Indijance i nepravedno ozloglašene prave Hazare te su planski zauzeli i preuzeli sam naziv Hazari i njihovu tadašnju teritoriju. Njih hiljadama godina interesuje samo esencija života koju crpu iz teleće i bebeće krvi koja im kao najčistija produžava život i zato se fizički ne razboljevaju ni od čega.

I da znate, da od kako su Srbijom zavladali sivooki i njihove sluge čivuti – papisti – cionisti preko komunističkog ološa i fukare koju je kontrolisao entitet „tito“, inače kopile od čivuta i čivutkinje pod prevarom humanizma i izmišljenog dobrovoljnog davanje krvi (materijala za izvlačenje esencije), počela je priprema za ubijanje Srba i otimanje njihovih organa, a sve to da bi se zarađivao novac sve dok on sam nije izgubio vrednost u njihovim krugovima jer su na globalnom nivou upravo podmuklo koristeći znanja Srba preuzeli i otpočeli štampanje istog bez ikakvog pokrića….Sada ih interesuje samo vaše neznanje savijenost i mučeništvo. Interesuje ih lažno bogovanje na Zemlji.

A sada krenimo malo da računamo:

Ako uzmemo da je godišnje u JNA odlazilo oko 150.000 do 200.000 vojnika i da su oni skoro svi davali krv da bi dobili 2 dana odsustva, možete se zapitate gde su završavale te količine „materijala“ za izvlačenje esencije života pod omamljujućim simbolom lažnog patriotizma bratstva i jedinstva koje treba da postoji, ali nikako na tuđinov prevarantski način. Do svih tih dešavanja narodi bivše Jewgoslavije nikada u istoriji nisu bili neprijatelji.

U to vreme na tržištu krvi pakovanje od 300 ml koštalo je oko 500 DM, to je sada 250 evra…računicom dolazimo do cifre od 75 miliona nemačkih maraka… ako uzmemo u obzir da je u „onoj“ državi od 25 miliona bilo godišnje oko 300.000 dobrovoljnih davalaca krvi, entitet „tito“ i njegov ološ su godišnje na naivnosti i gluposti naroda zarađivali minimum 150 miliona DM, i ako to pomnožimo sa 50 godina dobija se cifra od 7.5 milijardi DM. Tako je ološ pljačkao sve narode u „onoj“ državi a najviše Srbe, jer je Jewgoslavija u stvari bila grobnica Srba. Na svetskom tržištu danas pakovanje krvi košta oko 500 do 700 evra.

Od dana smrti entiteta zvanog „tito“, do danas, isto to rade potomci komunističkog ološa i proizvedeni mongrili mahom sa teritorije Кosova (milošević, kostić, koštunica, tadić, nikolić, zelenović, bulatović, žižić, šainović, đinđić, dačić, vučić, šešelj, nikolić, drašković, dinkić, ljaić, mihailović, pešić, svilanović i mnogi drugi sadašnji i bivši radnici nekoliko državnih službi i sektora). I nije dovoljno da se i dalje samo zarađuje na krvi, jer je ološu to malo, već sada hoće da ozakone novu otimačinu ljudskih organa u Srbiji, jer su čivuti preko šiptara (mongrila) i „žute kuće“, koja za vašu informaciju nije u Albaniji, videli da su Srpski organi „u redu“ da pasuju svim rasama, podrasama, nacijama i biorobotima, te da preko tzv. Srpske vlasti mogu i dalje vrlo jeftino ili skoro džabe zarađivati milione evra. Računica je prosta , ako na tržištu ove alopatske, odnosno frankenštajnske medicine srce košta oko 150.000 evra, jetra oko 150.000 evra, bubrezi oko 100.000 evra, gušterača oko 100.000 evra, po nabavnoj ceni, to je ukupno po jednom Srbinu oko 0,5 miliona evra ovde u Srbiji, a tamo daleko, daleko više, malo li je to a još je i džabe? A da bi sve to prošlo kod naivnih Srba, spikerka sa RTS-a koja je dobro plaćena i koja je prodala veru za večeru, objašnjava Srbima kako mi zaostajemo za Hrvatskom i drugim bivšim državama bivše Jewgoslavije, pa i za „naprednim“ Evropskim državama i da i mi trebamo biti kao oni, odnosno priča se priča da mi treba dobrovoljno da pristanemo da idemo na klanje kad nekom ko ima bezvredni novac-papir treba naš organ da bi duže živeo u ovom životu, i ako će takvim činom na određeno vreme produžiti život na Zemlji ali će skoro sigurno umreti za večni život u tami i večno će prebivati u preispodnjem, odnosno biće samo čvrsta podloga po kojoj će gaziti budući naraštaji naših naroda. Srbi ne treba uopšte da bilo kome dobrovoljno daju krv ili svoje organe, osim svojim bližnjim ukoliko je to potrebno, a o tome odlučuje svako u svojoj porodici. Treba napomenuti da kroz čovekovu Кrv teku apsolutno svi njegovi Preci od početka postojanja u materijalnom obliku na Zemlji, te se davanjem svoje srži zapravo čini nešto što je apsolutno nakaradno i izaziva ko zna kakva sve prokletstva davaocu i njegovom potomstvu.

Srbi ne nasedajte više na laži, prevare i podvale jer su to sve dela našeg neprijatelja satanaila, đavola, odnosno naših neprijatelja u ljudskom liku koji su u njegovoj službi. Događaj koji se je desio, a može da se desi uvek: Na Кalemegdanu ili Zvezdari po trotoaru se kreće jedan Srbin koji je iz naivnosti i humanosti samo pre 5 meseci potpisao donorsku karticu, i po antropološkim merama je visok oko 2 metra i normalne telesne težine, starosti oko 40 godina, njega od pozadi udara auto i to vrlo kontrolisano, on pada na asfalt i u besvesnom je stanju, iz auta izlazi ekipa i za kratko vreme „operiše“ i uzima od unutrašnjih organa što je „naručeno“, odnosno što je potrebno, sve to stavlja u ručni frižider i ekipa se vrlo brzo se udaljava i kreće prema aerodromu u Surčinu ili Batajnici ili na VMA.

Nestanke novorođenih beba iz porodilišta ne treba valjda posebno pojašnjavati. Sve ovo je pod budnim okom našeg Tvorca ali na žalost i pod budnim očima i kamerama onih koji rade za državni i drugi svetski ološ koja želi da zauzme njegovu ulogu. Neka Bog ovom Srbinu oprosti sva sagrešenja koja je učinio u ovom prolaznom životu i nek ga naseli u Rajske vrtove, a onima koji su sve ovo odradili Bog će suditi po svom Pravednom sudu.

Srbi, u pamet se uzmite i prosudite sami ili pitajte svoju savest, jer je ona Glas Boga u čoveku, da li je ovo što je rečeno i napisano moguće ili nije i da li vi i vaši bližnji sutra možete biti žrtve ove prevare? Dokaza da je sve ovo organizovano i smišljeno od naših neprijatelja (okupatora) je svuda oko nas. Nek nam je Pravi Bog u pomoći!

Druga strana istorije